Kontakt:

       balaz_miroslav@yahoo.com

       Svetozara Markovića 54

       Stara Pazova

       +381  63 564 402

       +381  22 363 063

PROIZVODI ZA TERMOIZOLACIJU

Vizija kompanije Henkel je da bude lider sa brendovima i tehnologijama koji ljudima čine život lakšim, boljim i lepšim. Za to je zaslužan kvalitet, primenjena inovativna tehnologija, kao i široka paleta proizvoda koja zadovoljava potrebe i najzahtevnijih potrošača.


Sistemi za postavljanje keramike

Ceresit je apsolutni lider na tržištu ove vrste građevinskih lepkova u Srbiji. Ceresit sistemi za postavljanje keramike raspolažu sledećim karakteristikama:


lakoća u primeni (ugradnji)

brzina u primeni

vrhunski kvalitet i dugotrajnost

kvalitet po najvišim evropskim standardima  

Sistemi za hidroizolaciju

Sistemi za hidroizolaciju nude rešenje za probleme koji se javljaju usled uticaja vode izolujući kako unutrašnjost tako i spoljašnji deo građevina. Ovi sistemi mogu se koristiti i kod izolovanja specijalnih prostora u kojima je vlažnost visoka, kao i kod izolovanja temelja građevine.

Keramičke pločice se često koriste u prostorijama koje su izložene stalnom uticaju vode, bilo da se radi o kupatilima, tuš kabinama ili bazenima,  balkonima ili terasama. Kako biste bili sigurni da voda i vlaga neće proći kroz keramiku, potrebno je da odaberete jedan od navedenih Ceresit sistema za hidroizolaciju.


Fasadni sistemi

Ceretherm – je ekološki sistem koji eliminiše gubitke toplote u zimskom periodu, zadržava prijatnu atmosferu tokom leta, produžavajući životni vek građevine i pritom zadržavajući zdravu sredinu u stanu.


Sistem Ceresit Ceretherm efikasno postiže trajnu termoizolaciju, jer kompatibilnost sistema garantuje izuzetan kvalitet i trajnost. Sa Ceresit Ceretherm sistemom znatno se smanjuju troškovi za energiju i poboljšava se ugođaj življenja. Pored toga, kvalitet Ceresit lepka i fasadnog maltera koji su raspoloživi u širokoj paleti boja daće fasadi jedinstven estetski izgled.


Sistem Ceresit Ceretherm može se pohvaliti evropskim tehničkim serifikatom, a glavne osobine su:

Ušteda – koristeći Ceresit Ceretherm štedi se i do 40% sredstava sa povraćajem ulaganja za 5 godina

Komfor – sistemom se obezbeđuje unutrašnja klima koja odgovara svakoj sezoni: toplota zimi, a svežina leti

Izgled – svih 211 nijansi i različitih tekstura daju izuzetan estetski izgled celom objektu

Kvalitet i trajnost – Ceresit tradicija u proizvodnji kvalitetnih materijala obezbeđuje dugotrajnost sistema

Fasadni termoizolacioni sistemi  Ceresit - inovativni i profesionalni, obezbeđuju perfektnu završnu obradu zidova, imaju savršeno prianjanje na noseću podlogu i odličnu otpornost na stvaranje pukotina.


Ceresit malteri i fasadne boje su dizajnirane sa BioProtect formulom:


imaju dosta efektniju zaštitu protiv bioloških zagađenja

mnogo su izdržljivije

produžavaju vek fasade

ne škode životnoj sredini

Osim ovih funkcionlanih prednosti, Ceresit termoizolacioni sistemi pružaju još jednu veliku prednost. Onima koji ne propuštaju priliku da u kućne radove unesu i malo umetničkog duha, Ceresit sistemi izlaze u susret širokim spektrom boja, kojim se fasada može maksimalno prilagoditi bilo kojim preferencijama, karakteru i estetskom ukusu. Ovaj izuzetno raznovrsni spektar boja nazvan je Boje Prirode, a uključuje najfinije nijanse: od plave boje Pacifika ili Baltika, Andaluzijske braon i boje polja lavande Provanse, Kalifornijskih plaža ili beskrajnih svetskih pustinja, do zelene boje šuma Amazona, brda Toskane i mnogih drugih prelepih svetskih predela.